Grupi EDILMETAS – Specialistët në prodhimin e:

Monoblokë të izoluar, module të parafabrikuara, skela, pajisje dhe makineri për ndërtim, prodhim regjistrimesh & Co.

EDILMETAS s.r.l. ndër prodhuesit e parë të skelave për ndërtim, makineri dhe pajisje ndërtimi, monobllok të parafabrikuar të izoluar për vendet e ndërtimit, module të parafabrikuara dhe kuti metalike, strehim, kontejnerë, fusha pune, gjithashtu dhoma ndërrimi dhe palestra (gjithashtu “flat pack”) dhe përdorime të tjera. Që nga 1981 personalizohen dritaret dhe dyert për modele, materiale dhe madhësi. Prerja e plazmës dhe zinku galvanik elektrolitik për palët e treta në Bari, Matera, zona Taranto (Pulia dhe Bazilikata). Mundësia e personalizimit sepse ne u japim përparësi teknologjive të pranishme në kompani dhe profesionalizmit të lartë të stafit. Ne prodhojmë sisteme modulare të parafabrikuara me profile të disponueshme në komplete të çmontuar duke parë para së gjithash vlerën përfundimtare për klientin.

ponteggio a perni e tubi e giunti

Skela dhe pajisje

Ne prodhojmë skela të galvanizuar ose të pikturuar, makineri dhe pajisje ndërtimi. Qëllimi ynë është ta bëjmë punën më të lehtë.

Container e monoblocchi prefabbricati coibentati modulari

Monobllok dhe kontejnerë

Ne jemi të specializuar në prodhimin e monobllokëve modularë të parafabrikuar, kontejnerëve, madje edhe paketimeve të sheshta. Njësitë e banimit, kantieri i ndërtimit, depo.

infissi matera edilmetas

Ndeshjeve Prodhuese & Co.

Ne kemi prodhuar dritare dhe dyer PVC, Alumini dhe Dru Alumini që nga viti 1981. Ne garantojmë cilësinë më të lartë. Partner i Dritares Italiane.

zincatura elettrolitica matera

Shërbimet e palëve të treta

GALVANIZIMI dhe PRETJA PLASMA. Teknologjitë dhe profesionalizmi Edilmetas në shërbimin tuaj për t’ju ofruar një rezultat të shkëlqyeshëm.

0
MBI 1000 VIZITA JAVORE
0
Tregtarët e afilizuar
0
KOMBET

Pse të zgjidhni EDILMETAS

Zyrat e EDILMETAS janë gjithmonë në dispozicionin tuaj. Zyra e shitjeve është gjithmonë në dispozicion të klientit për një zgjedhje optimale. Nëse është e nevojshme të personalizoni produktin, departamenti teknik do të hartojë zgjidhjen më të mirë.

Kontejnerë dhe monobllok të parafabrikuar

I përshtatshëm dhe i bërë me materiale me cilësi të lartë. Çdo kontejner me një bllok të vetëm të EDILMETAS është jo vetëm i personalizueshëm, por i çertifikuar në përputhje me të gjitha standardet. E përsosur si për vendin e ndërtimit ashtu edhe për përdorime të tjera, nga ato rezidenciale në komerciale. Profile të parafabrikuara deri në 12 metra në formë kompleti.

Skela me autorizim ministror, ​​tub dhe nyje dhe me kunja

EDILMETAS ishte kompania e parë në Bazilikata që mori çertifikimin ministror për prodhimin e skelave të çertifikuara. Në dispozicion me tub dhe kornizë të përbashkët dhe të parafabrikuar me kunja të adaptueshëm për të gjitha nevojat. Fillimi i ngushtë i poshtëm dhe i sipërm. Një gamë e gjerë aksesorësh për skelat, raftet e platformave, raftet e dërrasave, raftet e mbështetësve, raftet e portave, raftet e skelave me shumë marka, mbrojtëset e gurit, bazat e rregullueshme dhe të pjerrëta.

Makineri dhe pajisje ndërtimi, kova dhe kontejnerë

EDILMETAS prodhon makineri dhe pajisje ndërtimi. Stola sharre rrethore, mikse betoni të heshtur dhe të lëvizshëm. Kontejnerë, kova vetë-shkarkuese, kova trapezoidale, kontejnerë dhe kosha për pajisjet e sheshit të ndërtimit.

Dritare dhe dyer të punuara me dorë me cilësi të lartë

Që nga viti 1981 prodhimi i pajisjeve artizanale, EDILMETAS zgjerohet në të gjithë territorin italian me një zgjedhje të gjerë, të rregullueshme në madhësi dhe në çdo detaj të dritareve PVC, alumini prej druri, Alumini. Përveç kësaj, përpunimi i aluminit për të bërë kulmet, dyert dhe bashkëpunimet. Kërkoni një vlerësim sipas specifikimeve tuaja, ose vizitoni sallën tonë të ekspozitës në Matera.

Komerciale

Departamenti i Shitjeve është në dispozicionin tuaj, do t’ju udhëzojë në zgjidhjen më të mirë dhe do t’ju vë në kontakt me agjentët tanë që veprojnë në zonë.

Projektimi

Çdo produkt EDILMETAS është krijuar nga teknikë brenda kompanisë, të cilët do të ndjekin secilën fazë të prodhimit për të siguruar cilësinë më të lartë.

Logjistikë

Pavarësisht nëse është një objekt i vetëm apo porosi të mëdha, departamenti i logjistikës EDILMETAS do të organizojë transportin në mënyrë efikase dhe të shpejtë.

Cilësia

Të gjithë produktet EDILMETAS janë të certifikuara nga CE dhe prodhohen në përputhje me standardet që garantojnë cilësi dhe siguri.

Accredited

Kuti kontejnerësh monoblok të parafabrikuar, skela, pajisje ndërtimi

Siguria, Efikasiteti, Efektiviteti.
Edilmetas është gjithmonë i vëmendshëm ndaj teknologjive, tregut dhe nevojave në rritje të klientëve. Kjo është arsyeja pse ne kemi vazhduar të inovojmë makineri dhe pajisje për vite me radhë për ta bërë punën të thjeshtë, të shkathët, efikase.

NA KONTAKTONI